fbpx
TrouwTesla
Bezig met laden..
Menu

Wat een plaatje !

Bekijk de elektrische supercar van de toekomst van alle kanten. Mooie plaatjes van de Tesla Model X. Dankzij de glasscoating krijgt deze "all white" Tesla Model X een mooie glimmende glasachtige uitstraling.

TrouwTesla (King Arthur)

 

Wij rekenen voor bruiloften een eenmalig starttarief (vanaf EU 175,00 – afhankelijk van de provincie waar de meeste ritten plaats zullen vinden -). In dit bedrag zit de rit van de standplaats van de TrouwTesla Model X naar de eerste instaplocatie en uiteraard ook de rit terug van de laatste uitstaplocatie terug naar de standplaats. De TrouwTesla Model X wordt uitgezogen, water en milieu vriendelijk gewassen, gepoetst en dat doen we veelal bij een Tesla of Fastned oplaadstations bij jullie in de buurt. Zo komen we super schoon en blinkend gepoetst voor de deur en zijn we altijd ruimschoots op tijd al in de buurt. Daartussen rekenen we EU 80,00 per uur* voor de TrouwTesla Model X inclusief smart casual geklede chauffeur. Wil je een offerte ontvangen die je online kunt goedkeuren vul dan s.v.p onderstaand formulier in en je hebt binnen 1 werkdag de offerte in je mailbox.

* als er veel wachttijd voor de chauffeur in jullie progamma zit en jullie meer dan 4 uur boeken hanteren we in sommige gevallen (situatie ter overbrugging dag naar avond programma) een wachttijd tarief.