fbpx
TrouwTesla
Bezig met laden..
Menu

Wat een plaatje !

Bekijk de elektrische supercar van de toekomst van alle kanten. Mooie plaatjes van de Tesla Model X. Dankzij de glasscoating krijgt deze "all white" Tesla Model X een mooie glimmende glasachtige uitstraling.

(BR)UITSPRAKEN – 1 –

11 april 2019

Je hart is groot, dus kan de liefde voor je partner prima gecombineerd worden met wat extra LOVE voor onze planeet. En met TrouwTesla ben je nog goedkoper uit ook. Duurzaam trouwvervoer is zo gek nog niet.  

Steeds meer bruiden en bruidegommen kunnen het snel eens worden over de keuze van de trouwauto. Wellicht niet een voordehand liggende keuze 100% elektrisch, maar wel een die toevallig ook nog eco-friendly en budget-friendly is 😉

Zo af en toe posten we een gevleugelde uitspraak van een bruid of bruidegom over onze “all-white” TrouwTesla Model X of delen we de belevenissen van onze chauffeurs. Deze keer ……..

“Ik ga weer even warme billen halen”
De fanatieke fotograaf hobbelde met ons bruidspaar van perk naar pireeltje in het park. Wij volgde rustig met onze elektrische 4×4, als een reuze Samsonite koffer op wielen. Geen motor onder de motorkap van TrouwTesla dus ideaal voor alle foto spulletjes. “Handig golfkarretje vriend” grapte de fotograaf. Maar bruid Bianca werd hem, het slechte weer en zijn slechte grappen volgens mij een beetje beu. Dus bij elke lens wissel of overpeinzing voor een nieuwe foto hoorde ik haar roepen “Ik ga weer even warme billen halen”. Ik opende de vleugeldeur, had de stoelverwarming achterin lekker op standje drie voor haar laten aanstaan en stapte zelf uit met de mededeling dat ik wat hout ging sprokkelen. Toen op het grote scherm een open haard verscheen, knisperend hout hoorbaar werd en de tempratuur 10 graden omhoog schoot kon ze gelukkig weer lachen. “Wat een geweldige auto is dit” riep ze enthousiast.