fbpx
TrouwTesla
Bezig met laden..
Menu

Wat een plaatje !

Bekijk de elektrische supercar van de toekomst van alle kanten. Mooie plaatjes van de Tesla Model X. Dankzij de glasscoating krijgt deze "all white" Tesla Model X een mooie glimmende glasachtige uitstraling.

OMA GAAT JOYRIJDEN

25 april 2019

Bruidegom Alex had zijn 94 jarige schat van een oma achter het stuur van de Model X laten plaatsnemen. Oma Franke had nooit haar rijbewijs gehaald en had al jarenterug haar fiets weggeven om noodgedwongen een rollator aan te schaffen.

Nu zat ze pontificaal op de bestuurderstoel, hoogste stand, met het raam open het armpje naar buiten en een grote witte retro zonnebril op haar neus. Stil en stapvoets kwam ze voorbij in onze “all-white” elektrische supercar. De vleugeldeuren opende zich maar er was geen bruid of bruidegom op te achterbank te bekennen.

Familieleden hielden hun filmende iPhone niet meer stil en recht toen Alex en zijn bruid er met zijn oma’s rollator achteraan verscheen. Iedereen lag dubbel. En ik ook, ik liep op een afstandje mee met smile van oor tot oor… en met de afstandsbediening. Wat is het toch een waanzinnig leuke auto.