fbpx
TrouwTesla
Bezig met laden..
Menu

Wat een plaatje !

Bekijk de elektrische supercar van de toekomst van alle kanten. Mooie plaatjes van de Tesla Model X. Dankzij de glasscoating krijgt deze "all white" Tesla Model X een mooie glimmende glasachtige uitstraling.

BOEKEN ZONDER ZORGEN

18 maart 2020

We staan met z’n allen voor een uitdaging. De balans vinden tussen het indammen van het COVID-19 coronavirus en het draaiend houden van de economie is niet gemakkelijk. TrouwTesla denkt in oplossingen.

tijdens corona crisis kosteloos verplaatsen

Per direct kunnen bruidsparen kosteloos hun boeking verplaatsen. Alle begrip uiteraard voor de situatie. Zodra een nieuwe datum bekend is horen we het graag. We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we een TrouwTesla Model X beschikbaar kunnen maken voor jullie. De oorspronkelijk geboekte datum voor de maand juni en juli kunnen we eventueel ook voor je laten staan en dan opteren we een tweede nieuwe datum. Mochten we een andere aanvraag krijgen die direct definitief wil boeken nemen we even contact met jullie op en dan vragen we jullie om een beslissing te maken over de nieuwe datum.

van je vrienden moet je het hebben, echt..

Dit kan gelukkig dankzij de vele bevriende Model X rijders die aangegeven hebben ons met de te verwachten piek te willen helpen, als al onze TrouwTesla Model X’en reeds bezet zijn. Zo zie je maar weer hoe rampen en crises ook bij vele het beste uit ons naar boven brengt. Dank namens ons en namens de vele bruidsparen die met een gerust hart kunnen vertrouwen dat we er alles aan doen om op de nieuwe datum een fraaie TrouwTesla Model X voor je klaar te hebben staan.

TrouwTesla Model X'en